de deltagende kunstnere i første periode er Thomas Lunden, Kristian Bust, Mia Møller Andersen, Agnete Krogh Vinkler, Marie Plum, Henrik Busk, Cecilia de Jong Jespersen.

Der er fernisering på Jens Nielsen & Olivia Holm Møller Museet torsdag d.22. februar kl.16-18


Installation af Thomas Lunden og Kristian Bust


Cecilia de jong jespersen

Cecilia siger om sin kunst: "Det er afhængigheden af andre der gør os til mennesker". Derfor skal et godt værk byde på muligheder for tilskuerens aktive deltagelse både på produktions- og betydningsplanet. Samtidig skal det fremfor at tilføje verden flere ting, tilbyde muligheder for nye forbindelser mellem mennesker.


Henrik Busk, "Realistisk konstrueret damp-badstue"

Ved hjælp af genbrugsmaterialer fundet på gader og stræder i Århus, indrettede jeg udstillingsrummet, som et forslag til et offentligt socialt rum. En mulighed for i fællesskab at skabe nye demokratiske strukturer.
Jeg ville opfordre beskueren til selv at medvirke og til selv at konstruere forvandlings- og forhandlingsrum.
Det skal ses som et modspil til for eksempel samtalekøkkenets private rum og storkapitalens magt iøvrigt.


Mia Møller Andersen


Mia Møller Andersen


Mia Møller Andersen


Mia Møller Andersen


Mia Møller Andersen

Mia Møller Andersen siger om sin kunst; " Jeg ønsker mig altid at mine værker skal være helt lette og alligevel have tyngde. At de skal kunne opleves på et øjeblik og alligevel indeholde underfundighed. Jeg drømmer om at værkerne står selvstændigt og så spejler omkring sig. Og mht. humoren skal den være exceptionel men kunne forståes af enhver.
Fordi drømme så vanskeligt materialiserer sig fortsætter jeg med at rode med kunst.


Marie J.E, Plum

Billede af Dronningerummet, Thisted-Biennalen 2007. Marie siger om værket; "Vi har alle hver vores måde at kigge i et spejl på. Vi har en måde, vi kan lide at se os selv på - opfatte os selv på. Måske en måde vi føler vi burde se os selv på i et spejl. En barriere.
Mit spejl er formet som en blanding af de to våbenskjold, som mine forældre har, og som jeg derfor er født ind i. Skjoldet bærer en kongekrone, der symboliserer Det Kgl. Danske Kunstakademi. Ud fra spejlet kastes store glamourøse halskæder, der refererer til mode og beklædning. Ting, man tager på, for at skabe sig en identitet".
Marie siger om sin kunst generelt: "Jeg har mange tanker, drømme, forestillinger, irritationer, ønsker, oplevelser, osv... Disse forsøger jeg at udtrykke på den finest mulige måde: teatralsk, poetisk, dekorativt, humoristisk, følsomt, etc.. For det meste arbejder jeg med gamle håndarbejdsteknikker såsom at sy, strikke og hækle. Det er vigtigt for mig ikke at have et fast medie, da jeg altid tager udgangspunkt i mine tanker eller følelser, for først bagefter at finde mediet, jeg vil bruge.
Ud over mine soloprojekter er jeg vild med at arbejde i samarbejde med musik, teater og film"


Agnete Krogh Vinkler

Jeg har arbejdet tematisk med teatret/scenen gennem det sidste år.
Min udtryksform er primært maleri, men med dette tema har jeg også arbejdet skulpturelt og performativt. Det rum, der skabes med scenen som ramme, er meget genken
Jeg deligt, derfor er der en rig mulighed for at arbejde abstrakt, men uden at tabe
forståelsen for, hvad der sker i maleriet, skulpturen eller performancen.


Agnete Krogh Vinkler og Marie J.E.Plum


Agnete Krogh Vinkler og Marie J.E.Plum


Sammen har Marie J. E. Plum og Agnete Krogh Vinkler arbejdet mest performativt.
Med identitet, refleksion og form i fokus

 
Tilbage